ПРОСТОР И УДОБНОСТ

ВИ ТРЕБА ПОВЕЌЕ ПРОСТОР?

Fiat Tipo 5 врати е дизајниран за максимална удобност како на возачот, така и на патниците. Со внатрешност која има можност за удобно сместување до 5 луѓе високи 1,85 метри, секому му го обезбедува потребното место, благодарение на богатството прегради кои нудат вкупен волумен од 12 литри. За врвна удобност на патот – за секого.

ПОЗИЦИЈА НА ВОЗАЧОТ

Совршено усогласените позиции на воланот, педалите и седиштето создава вистинска ергономска положба за возење. И сè е под контрола со еден допир.

БАГАЖЕН ПРОСТОР

Практичноста е врвен приоритет на Fiat Tipo 5 врати: затоа неговиот багажен простор нуди капацитет од 440 литри кој е водечки во класата. Па, доколку сакате, можете да земете сè со вас.

МЕСТА ЗА СЕДЕЊЕ

ПЕТ УДОБНИ МЕСТА ЗА СЕДЕЊЕ СО ПОГЛЕД

Бескомпромисна удобност и дизајн: Fiat Tipo 5 врати нуди пет удобни, ергономски места за седење, во штоф или во кожа. А, да не зборуваме за просторот за нозе кој е водечки во класата. Така, ќе можете да го гледате светот патувајќи во целосна удобност.

Ви треба информација? Разговарајте со нас