Skip to content Skip to navigation

500 Hybrid од 14.990 €

Сега е толку едноставно да избереш нов Fiat 500.
На располагање се голем број на возила со промотивен попуст кај сите верзии од 1000 до 1400 Евра.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

TIPO од 19.350 €

Сега е толку едноставно да избереш новo Fiat Tipo.
На располагање се голем број на возила со промотивен попуст валиден за сите верзии од 1000 Евра.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

500X од 21.490 €

Сега е толку едноставно да избереш нов Fiat 500X.
Искористи го промотивниот попуст за сите верзи од 1000 до 1500 Евра.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ