Skip to content Skip to navigation

TIPO SEDAN DIESEL
од 16.900 €*


Твојата формула за среќни патувања во единствена понуда на ограничен број возила на лагер.

 

Издржлив и економичен дизел Multijet 95 мотор Euro 6D со комбинирана потрошувачка од 4,8 l/100 km.

Вистинска лимузина за секоја потреба со 520 литри багажен простор.

Основна стандардна опрема: клима-уред, темпомат, радио со Bluetooth, управувач со радио команди, потпирач за рака на предните седишта, задни паркинг сензори, електрично регулирање на задни стакла, ел. регулирање на надворешни ретровизори, централна брава со далечинско отворање/затворање, ABS+ESP..

Откријте ја понудата на сите возила достапни за испорака веднаш.


* Фотографијата на автомобилот не е обврзувачка. Понудата се однесува за верзијата Fiat Tipo Sedan 1.3 MJET Tipo по цена 1,044,420 денари. Комбинирана потрошувачка 4,8 l / 100 km.За детални информации и понуда контактирајте нѐ онлајн или посетете го најблиското продажно место на Fiat. Го задржуваме правото за промена на цените без претходна најава. Сите прикажани податоци имаат само информативен карактер.