Fiat Makedonija

СЕМЕЈСТВОТО FIAT 500
Oд градот направи платно за сликање и обој ги улиците со Fiat 500, 500L или 500X , сега веќе од 9990 Евра.

СЕРВИСНА АКЦИЈА

Искористете ја понудата во овластените сервиси на Аутомобиле СК и добијте подарок со секоја промена.

Дознајте повеќе arrow

Возило трансформер

Промоција на проект-возило трансформер Fiat 500, соработка на Fiat Македонија со прватна детска градинка “Спирит”

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ arrow

FIAT 500

Новиот Fiat 500 ја надмина бројката од два милиони примероци.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ arrow

MyAUTO клуб на сопственици

Аутомобиле СК ви го претставува клубот на сопственици на FIAT патнички возила MyAUTO. Зачленете се во MyAUTO и заштедете до 25% на оригиналните резервни делови и на сервисните услуги. Како член/ка на ексклузивниот клуб MyAUTO во текот на годината ќе добиете попусти, промоции и многу повеќе! Искористете ја и можноста редовно да бидете информирани за сите новости од светот на FIAT.

Дознајте повеќе arrow

Најново од Fiat