Skip to content Skip to navigation

АВТЕНТИЧНИ ДОДАТОЦИ

УНИКАТНИ ПЕРСОНАЛИЗАЦИИ ЗА ТВОЈОТ АВТОМОБИЛ

ДИЗАЈН И ФУНКЦИИ

Материјали со висок квалитет и од доверба, иновативни процеси и беспрекорна обработка, се елементите кои ја сочинуваат основата на развојот на гамата на оригиналните додатоци by Mopar®, наменета за сопствениците на автомобили од Групацијата Стелантис. Mopar работи рамо до рамо со инженерите и дизајнерите за да опдговори на сите потреби на клиентите кога се работи за персонализацијата на нивните автомобили: од најфункционалните аспекти поврзани со комфорот до безбедноста и слободното време до оние најестетските кои ги прават единствени стилот и персоналноста на самото возило.