Skip to content Skip to navigation

TIPO од 100 € месечно*Насмевни се! Сега изборот е полесен од кога било!

Искористи ја понудата за финансиски лизинг во соработка со Стопанска Лизинг и добиј:

  • - 50% помали рати во првите 6 месеци, и отплата на остатокот во преостанатите месечни рати
  • - 50% попуст на трошоците за обработка
  • - 50% попуст на каско за првата година

ИНФОРМАТИВНА ПРЕСМЕТКА

Промотивната финансиска понуда во соработка со Стопанска лизинг е флексибилен производ:

Минималното учество 20%

Максимален рок на отплата до 84 месеци

Каматна стапка 6,5%

Понудата е ограничена и важи само за возилата на лагер.


* Информативна пресметка: прикажаната рата се однесува на финансиски лизинг во денари од Стопанска лизинг ДООЕЛ - Скопје со 30% учество, период на договорот 84 месеци, варијабилна каматната стапка 6.5%. Месечната рата во првите 6 месеци изнесува 6212 денари, преостанатите месечни рати изнесуваат 12497 денари. Предмет на лизинг Fiat Tipo HB 1.0 T3 E6D со цена 1143300 денари со вклучен попуст, Промотивните услови на финансиската понуда се ограничени само за возилата на залиха. Просечна потрошувачка 5.6-5.7 L /100 km, просечна емисија на издувни гасови 126-128 g/km. Фотографијата на автомобилот не е обврзувачка. Финансискиот производ е флексибилен. За детални информации и понуда контактирајте нѐ онлајн или посетете го најблиското продажно место на Fiat. Го задржуваме правото за промена на цените без претходна најава. Сите прикажани податоци имаат само информативен карактер.