Skip to content Skip to navigation

500 HYBRID од 81 € месечно*Насмевни се! Сега изборот е полесен од кога било!

Искористи ја понудата за финансиски лизинг во соработка со Стопанска Лизинг и добиј:

  • - 50% помали рати во првите 6 месеци, и отплата на остатокот во преостанатите месечни рати
  • - 50% попуст на трошоците за обработка
  • - 50% попуст на каско за првата година

ИНФОРМАТИВНА ПРЕСМЕТКА

Промотивната финансиска понуда во соработка со Стопанска лизинг е флексибилен производ:

Минималното учество 20%

Максимален рок на отплата до 84 месеци

Каматна стапка 6,5%

Понудата е ограничена и важи само за возилата на лагер.


* Информативна пресметка: прикажаната рата се однесува на финансиски лизинг во денари од Стопанска лизинг ДООЕЛ - Скопје со 30% учество, период на договорот 84 месеци, варијабилна каматната стапка 6.5%. Месечната рата во првите 6 месеци изнесува 5034 денари, преостанатите месечни рати изнесуваат 10126 денари. Предмет на лизинг Fiat 500 1.0 70 КС MHEV со цена 926382 денари со вклучен попуст, на залиха. Промотивните услови на финансиската понуда важат само за возилата на залиха. Комбиниран циклус: потрошувачка 5,2-5.4 L /100 km, емисија на издувни гасови 114-124 g/km согласно WLTP. Фотографијата на автомобилот не е обврзувачка. Финансискиот производ е флексибилен. За детални информации и понуда контактирајте нѐ онлајн или посетете го најблиското продажно место на Fiat. Го задржуваме правото за промена на цените без претходна најава. Сите прикажани податоци имаат само информативен карактер.