ИНФОЗАБАВА

СИГУРНИ СТЕ ДЕКА САКАТЕ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ?

Влезете во Fiat Tipo 5 врати и ќе го искусите задоволството на најмодерната технологија, со Uconnect™ 7” HD LIVE таблет. За врвен квалитет на забава, со музика од TuneIn и Deezer, со целосна контрола при возењето со задната камера и Tom Tom навигација со 3D приказ.

МОТОРИ

Од 1.4 бензински мотор до 1.6 -литри MultiJet II дизел мотор, Fiat Tipo 5 врати ви ги носи вистинските решенија за да добиете најдобри перформанси, со најмала потрошувачка на гориво, 3.7 l/100 km.

СИГУРНОСТ

Со Adaptive Cruise Control, Fiat Tipo 5 врати држи безбедно растојание од возилото пред вас; а благодарение на Full Brake Control (целосна контрола на сопирачките), која автоматски кочи во итен случај, ќе добиете дополнителна заштита за вас и вашето семејство.

Ви треба информација? Разговарајте со нас