Нов 500 Action

ПОВРШИНА НА ТАБЛАТА ВО ЦРНА БОЈА
Изгледот на горниот дел од таблата е инспириран од стилот на Fiat 500 од ’57, и е врамен во сјајна рамка, обоена во боја на мраз.

Нов 500 Action

НОВ СТАНДАРД ЗА КВАЛИТЕТ
Зад воланот на Новиот 500 Action, ќе го најдеш иконското седиште 500 во црна боја со монограм “FIAT”, изведен во SEAQUAL® MARINE PLASTIC*. Мал детаљ кој прави голема разлика.

*Il SEAQUAL® MARINE PLASTIC е обновлив материјал , целосно достапен, создаден благодарение на SEAQUAL INITIATIVE и добиен од собраните пластични отпадоци во морињата и океаните. SEAQUAL® MARINE PLASTIC е целосно изработен од ваквиот материјал. 23%* од штофот на седиштата е исто така изработен од SEAQUAL® YARN којшто содржи 10% SEAQUAL® MARINE PLASTIC.
*Процентот се однесува на целосното седиште.

Нов 500 Action

ИКОНСКИОТ ВОЛАН
Новиот волан има два крака, со ергономични команди, го подобрува прегледот на инструментите и ја присоединува инспирацијата од минатото на иновативниот дизајн, којшто е уште повпечатлив благодарение на логото 500.

Нов 500 Action

ДРЖАЧ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН
Вистинско место за твојот мобилен телефон: од ова место секогаш ќе го имаш под контрола и ќе можеш да го користиш како вистински центар на поврзувањето на автомобилот со твојата омилена музика, со употребата на навигаторот и уште многу нешта.

Нов 500 Action

ТВОЈОТ АВТОМОБИЛ Е СЕКОГАШ ПОД КОНТРОЛА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДИГИТАЛНИОТ ЕКРАН НА ДОПИР ОД 7”
Заоблена форма, комплетно дигитална и инспирирана од првиот Fiat 500, создаден во 1957: целосно дигитална инструмент-табла со екран на допир од 7” која ќе ти овозможи да имаш контрола над сите параметри на возилото. Брзина, безбедност, ниво на полнење, начин на возење: сè што би сакал/а да знаеш, постојано пред твоите очи.

Нов 500 Action

ПОСТОЈАНО ПОВРЗАН
Благодарение на новиот USB Type A и C, на лесен и едноставен начин ќе можеш да ги надополнуваш сите твои уреди.

Нов 500 Icon

ПОВРШИНА НА ТАБЛАТА ВО БОЈА НА КАРОСЕРИЈАТА
Во верзијата Icon, иконската површина на таблата создава совршено прилагодување со бојата на каросеријата, внесувајќи ги во внатрешноста единствените нијанси на новиот стил на 500.

Нов 500 Icon

СИСТЕМ ЗА ИНФОРМИРАЊЕ И ЗАБАВА СО ЕКРАН ОД 10.25” СО НАВИГАТОР
Слушај ја твојата музика, сурфај и поврзи се со твоите уреди. Едноставен интерфејс како мобилен телефон, на екран на допир од 10,25” co ултрабрз Bluetooth, компатибилен со системите за проекција без кабли: единствено доживување поврзано со информирањето и забавата.

Нов 500 Icon

ПОВРШИНА НА ТАБЛАТА ВО TECHNOWOOD
Новата табла на оригинален начин го интерпретира ефектот на современа дрвена граѓа, обединувајќи го природниот изглед со 3Д геометријата, за да се добие единствен резултат. На располагање како опционал по барање.

Нов 500 Icon

ПОЧУВСТВУВАЈ ГО НОВИОТ ПРОСТОР
Револуција на внатрешниот изглед: го нема повеќе централниот тунел со што се добива повеќе простор кој подарува повеќе простор и гарантира максимален комфор.

Нов 500 Icon

СЕДИШТА ВО ПРИНТ СО РИГИ ВО ЦРНА И БОЈА НА МРАЗ
Избери помеѓу двете варијанти на боја за седиштата на твојот Нов 500 и уживај во стилот “На риги” инспириран од италијанската мода. И не само тоа, откриј како елеганцијата ја пресретнува одржливоста благодарение на употребата на штофот SEAQUAL® MARINE PLASTIC*.

*Il SEAQUAL® MARINE PLASTIC е обновлив материјал , целосно достапен, создаден благодарение на SEAQUAL INITIATIVE и добиен од собраните пластични отпадоци во морињата и океаните. SEAQUAL® MARINE PLASTIC е целосно изработен од ваквиот материјал. 23%* од штофот на седиштата е исто така изработен од SEAQUAL® YARN којшто содржи 10% SEAQUAL® MARINE PLASTIC. *Процентот се однесува на целосното седиште.

Нов 500 Icon

ПОСТОЈАНО ПОВРЗАН
Благодарение на новиот USB Type A и C, на лесен и еднотавен начин ќе можеш да ги надополнуваш сите твои уреди. На располагање како опционал по барање.

Нов 500 Cabrio Icon

ПОВРШИНА НА ТАБЛАТА ВО БОЈА НА КАРОСЕРИЈАТА
Во верзијата Icon, иконската површина на таблата создава совршено прилагодување со бојата на каросеријата, внесувајќи ги во внатрешноста единствените нијанси на новиот стил на 500.

Нов 500 Cabrio Icon

СИСТЕМ ЗА ИНФОРМИРАЊЕ И ЗАБАВА СО ЕКРАН ОД 10.25” СО НАВИГАТОР
Слушај ја твојата музика, сурфај и поврзи се со твоите уреди. Едноставен интерфејс како мобилен телефон, на екран на допир од 10,25” co ултрабрз Bluetooth, компатибилен со системите за проекција без кабли: единствено доживување поврзано со информирањето и забавата.

Нов 500 Cabrio Icon

ПОВРШИНА НА ТАБЛАТА ВО TECHNOWOOD
Новата табла на оригинален начин го интерпретира ефектот на современа дрвена граѓа, обединувајќи го природниот изглед со 3Д геометријата, за да се добие единствен резултат. На располагање како опционал по барање.

Нов 500 Cabrio Icon

ПОЧУВСТВУВАЈ ГО НОВИОТ ПРОСТОР
Револуција на внатрешниот изглед: го нема повеќе централниот тунел со што се добива повеќе простор кој подарува повеќе простор и гарантира максимален комфор.

Нов 500 Cabrio Icon

СЕДИШТА ВО ПРИНТ СО РИГИ ВО ЦРНА И БОЈА НА МРАЗ
Избери помеѓу двете варијанти на боја за седиштата на твојот нов 500 и уживај во стилот “На риги” инспириран од италијанската мода. И не само тоа, откриј како елеганцијата ја пресретнува одржливоста благодарение на употребата на штофот SEAQUAL® MARINE PLASTIC*.

*Il SEAQUAL® MARINE PLASTIC е обновлив материјал , целосно достапен, создаден благодарение на SEAQUAL INITIATIVE и добиен од собраните пластични отпадоци во морињата и океаните. SEAQUAL® MARINE PLASTIC е целосно изработен од ваквиот материјал. 23%* од штофот на седиштата е исто така изработен од SEAQUAL® YARN којшто содржи 10% SEAQUAL® MARINE PLASTIC. *Процентот се однесува на целосното седиште.

Нов 500 Cabrio Icon

ПОСТОЈАНО ПОВРЗАН
Благодарение на новиот USB Type A и C, на лесен и еднотавен начин ќе можеш да ги надополнуваш сите твои уреди. На располагање како опционал по барање.

 

Нов 500 3+1

ПОВРШИНА НА ТАБЛАТА ВО БОЈА НА КАРОСЕРИЈАТА
Во верзијата Icon, иконската површина на таблата создава совршено прилагодување со бојата на каросеријата, внесувајќи го во внатрешноста единствениот хромиран допир во новиот 500.

Нов 500 3+1

ПОВРШИНА НА ТАБЛАТА ВО TECHNOWOOD
Новата табла на оригинален начин го интерпретира ефектот на современа дрвена граѓа, обединувајќи го природниот изглед со 3Д геометријата, за да се добие единствен резултат. На располагање како опционал по барање.

Нов 500 3+1

ПОЧУВСТВУВАЈ ГО НОВИОТ ПРОСТОР
Револуција на внатрешниот изглед: го нема повеќе централниот тунел со што се добива повеќе простор кој подарува повеќе простор и гарантира максимален комфор.

Нов 500 3+1

СИСТЕМ ЗА ИНФОРМИРАЊЕ И ЗАБАВА СО ЕКРАН ОД 10.25” СО НАВИГАТОР
Слушај ја твојата музика, сурфај и поврзи се со твоите уреди. Едноставен интерфејс како мобилен телефон, на екран на допир од 10,25” co ултрабрз Bluetooth, компатибилен со системите за проекција без кабли: единствено доживување поврзано со информирањето и забавата.

Нов 500 3+1

СЕДИШТА ВО ПРИНТ СО РИГИ ВО ЦРНА И БОЈА НА МРАЗ
Избери помеѓу двете варијанти на боја за седиштата на твојот Нов 500 и уживај во стилот “На риги” инспириран од италијанската мода. И не само тоа, откриј како елеганцијата ја пресретнува одржливоста благодарение на употребата на штофот SEAQUAL® MARINE PLASTIC*.

*Il SEAQUAL® MARINE PLASTIC е обновлив материјал , целосно достапен, создаден благодарение на SEAQUAL INITIATIVE и добиен од собраните пластични отпадоци во морињата и океаните. SEAQUAL® MARINE PLASTIC е целосно изработен од ваквиот материјал. 23%* од штофот на седиштата е исто така изработен од SEAQUAL® YARN којшто содржи 10% SEAQUAL® MARINE PLASTIC. *Процентот се однесува на целосното седиште.

Нов 500 3+1

ПОСТОЈАНО ПОВРЗАН
Благодарение на новиот USB Type A и C, на лесен и еднотавен начин ќе можеш да ги надополнуваш сите твои уреди. На располагање како опционал по барање.

Ви треба информација? Разговарајте со нас