Дизајн и надворешност

Најавантуристичкиот член на фамилијата, со добар мускулест изглед на crossover.

Можете да му прочитате од лицето, со новата предна заштита, решетката и специфичните странични браници со зголемен агол на пристап, дека копнее за авантура.

Новиот 500L Cross го носи со гордодт неговиот стил на crossover, со ултра сјајни детали како странични лајсни, рачки на вратите и детали на предницата и на страните.

Ви треба информација? Разговарајте со нас