ТЕХНОЛОГИЈА И БЕЗБЕДНОСТ

Doblò е секогаш подготвено да му пружи добредојде на Вашето семејство и да го заштити. Неговата технологија ќе Ви го направи животот удобен и забавен, за долги патувања или за секојдневни дестинации.

СОФИСТИЦИРАН ЕДУКАТИВНО-ЗАБАВЕН СИСТЕМ

Bluetooth радио со Uconnect систем на допир. Сè е толку едноставно: Слушајте, зборувајте, сурфајте и испраќајте пораки.

ЗАШТИТА ОД ГЛАВА ДО ПРСТИ

Страничните перничиња на Doblò се дизајнирани со цел да ја заштитат главата, пределот на градите и карлицата на возачот и совозачот, во случај на удар од страна. Делот наменет за патници располага со таканаречена заштитна зона која ја апсорбира енергијата од евентуален удар, додека вратите се дизајнирани во насока да не се отвораат случајно, доколку се случи удар.

УРЕД ЗА БЕЗБЕДНОСНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ

За целосна заштита, можете да го опремите Вашето Doblò со уред за безбедносно заклучување, систем кој ги заклучува сите врати, вклучувајќи го и резервоарот за гориво, на тој начин оневозможувајќи го процесот на нивно отворање, дури и одвнатре

Ви треба информација? Разговарајте со нас