ПРОСТОР И УДОБНОСТ

Практично, грижливо и удобно за Вас и сите Ваши патници. Дури и за највисоките: бидејќи Tipo Station Wagon има можност за удобно сместување до 5 луѓе високи 1,85 метри и е водечки во класата со простор за нозете.

ПОЗИЦИЈА НА ВОЗАЧОТ

Совршено усогласените позиции на управувачот, педалите и седиштето ја создаваат вистинската ергономска положба за возење. И сè е под контрола со еден допир.

БАГАЖЕН ПРОСТОР

550 литри лесно достапен багажен простор со низок праг за товарење и без наддаденост на багажниот простор, плус реконфигурабилен Magic Cargo Space систем за максимизирање на обемот и флексибилноста. А, да не ги спомнуваме Flip&Fold задните седишта за целосно рамен товарен простор до 1,80 метри во должина.

ПЕТ УДОБНИ МЕСТА ЗА СЕДЕЊЕ

Бескомпромисна удобност и дизајн: Fiat Tipo Station Wagon нуди пет удобни, ергономски места за седење, во штоф или во техно-кожа. И да не зборуваме за просторот за нозете кој е водечки во класата. Така што Вие и Вашите најмили и најблиски ќе можете да го гледате светот патувајќи во целосна удобност.

Ви треба информација? Разговарајте со нас