Skip to content Skip to navigation

    ПОВЕЌЕ ЕФИКАСНОСТ ЗА ПОВЕЌЕ ЗАБАВА

    Гамата на мотори на Fiat Tipo Hatchback и Station Wagon е осмислена за соочување со секојдневно возење и за да ти понуди перформанси кои ти се потребни за доживување на вистинска авантура. Избери автомобил со еден од двата динамични дизел мотори или еден бензински со високи перформанси, или пак најновиот HYBRID, опремен со турбобензински мотор од a 1.5 l и со електричен мотор од 48V.