ИНФОЗАБАВА

Кој вели дека не треба да ги разгалувате Вашите деца? Дозволете им да ја слушаат својата омилена музика на Deezer или TuneIn, или да ги поврзат своите смарт телефони на Uconnect™ 7” HD LIVE таблетниот систем. Нема потреба да ги прекинувате освен ако сакате да ги слушнете новостите на Ројтерс или да се вратите на вистинскиот пат со TomTom 3D навигацијата. Сè со еден допир на екранот. Но, без расправање, Ве молам.

МОТОРИ

Од 1.4 бензински до 1.6 MultiJet II дизел мотор, Fiat Tipo Station Wagon Ви ги дава вистинските решенија за да добиете најдобри перформанси, со најмала потрошувачка на гориво, 3,7 л на 100 км.

СИГУРНОСТ

Смиреност и едноставност: со Adaptive Cruise Control, Fiat Tipo Station Wagon држи безбедно растојание од возилото пред Вас; и благодарение на Full Brake Control (целосна контрола на сопирачките), која автоматски кочи во итен случај, ќе добиете дополнителна заштита за Вас и Вашето семејство.

Ви треба информација? Разговарајте со нас