TIPO STATION WAGON

Совршен избор за вашето следно семејно патување
ЦЕНОВНИК (PDF)

ЛОГИКАТА НА TIPO

Потребно е малку за да добиете многу, вклучувајќи ги богатството од стандардна опрема и сета удобност која ја посакувате, за вистинска цена. Тоа е она што ние го нарекуваме Tipo логика.

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ

ТЕХНОЛОГИЈА И ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Вашата омилена музика, активирање на мапи или пак пријавување на Facebook и Twitter се само дел од технологиите на Tipo Station Wagon.

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ

ПРОСТОР И УДОБНОСТ

Практично, грижливо и удобно за Вас и сите Ваши патници.

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ
Ви треба информација? Разговарајте со нас