СМЕСТИ СЕ УДОБНО, ВИСТИНСКИ

Новото Тipo Station Wagon нуди просторна внатрешност за патниците со каква и да е става и за највисоките, како на предните седишта, така и на задните.

ПОДГОТВЕН ЗА СÈ

Во багажникот можеш да сместиш сè што ти треба благодарение на неговите 550 dm3 волумен и решението Magic Cargo Space кое дополнително го подобрува неговиот капацитет. А, со задните седишта Flip&Fold, и флексибилноста го добива своето значење.

URBAN ОДНАТРЕ

Духот на урбаниот стил најдобро се чувствува преку воланот и рачката на менувачот обложени во кожа со црни опшивки и хромирана рамка на средината.

ЈАСЕН И СИЛЕН СТИЛ

Користи ја навигацијата и слушај ја омилената музика во голем стил, co Радио таблет од 7” екран на допир со Apple CarPlay / Android Auto.

ХРОМИРАНИ ДЕТАЛИ

Сјаен допир кој на внатрешноста ѝ дава уште пософистициран изглед.

Ви треба информација? Разговарајте со нас