Ново
Tipo Station
Wagon

Направи простор за се што ти треба


Tipo Station Wagon Tipo

Комфорен и просторен
∙Ново лого FIAT∙ Црни сјајни детали∙Багажен простор од 550 dm3∙ 15″ челични тркала∙ Нови браници

Tipo Station Wagon City Life

Место за сите
∙Ново хромирано лого∙Дневни LED светла∙Детали со црни шари∙16″ челични тркала∙Нови браници∙Нови бои∙Предна маска и рамка “Glossy black”

Ви треба информација? Разговарајте со нас