Panda_Technology – Fiat Makedonija

 Fiat Makedonija

ПРОБЛЕМ-СЛОБОДНО ВОЗЕЊЕ, САМО ОПУШТЕТЕ ГО ВАШИОТ УМ

High-tech, безбеден, Италијански: Panda.

concessionaria-fiat-torino
BLUE&ME™

BLUE&ME™

На допирот на Вашите прсти или преку користење на говорни команди, на располагање Ви се сите можни функции на TomTom екранот, со цел сосема безбедно користење благодарејќи на Bluetooth® технологијата.

Команди на воланот

Команди на воланот

Команди на воланот за полесно пронаоѓање на саканата радио станица.

START&STOP КОПЧЕ

START&STOP КОПЧЕ

Panda нуди ефикасни и едноставни решенија, како на пример системот Start&Stop кој го исклучува моторот кога возилото запира на семафор или во сообраќај и моментално го вклучува при тргнување.

МИНИМАЛНА ПОТРОШУВАЧКА

МИНИМАЛНА ПОТРОШУВАЧКА

Start&Stop: Преку оваа функција, моторот може да застане и да се рестартира секогаш кога е тоа потребно. GSI индикаторот за менување на брзини сигнализира кога е пторебно да се промени брзина.

PANDA SOUNDTRACK

PANDA SOUNDTRACK

Со помош на hi-fi радио системот и 6те звучници, Вашите патувања во Panda ќе добијат  извонреден soundtrack. Почувствувајте ја љубовта низ Вашите уши додека патувате.

ОБЛАК КОЈ ВЕ ШТИТИ

ОБЛАК КОЈ ВЕ ШТИТИ

Panda е опремена со Isofix прицврстувања во стандардна форма, кои овозможуваат поставување на детски седишта и максимална безбедност за Вашите најмали.

ЧЕЛИЧНА PANDA

ЧЕЛИЧНА PANDA

5490 Со цел да се зголеми безбедноста на Вашите патувања, телото на автомобилот е направено од високо-отпорен челик со контролирани премачкани делови во случај на преден судир.

МЕХАНИЗАМ ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА ПОВРЕДИ НА ГЛАВАТА

МЕХАНИЗАМ ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА ПОВРЕДИ...

Мноштвото на карактеристики во насока на Вашата поголема безбедност исто така вклучуваат и механизми за заштита на главата од повреди.