Skip to content Skip to navigation

  СЕДНИ ЗАД ВОЛАНОТ НА ТВОЈАТА PANDA 

  Fiat Panda располага со гама на мотори како што се:  Hybrid 1.0 GSE 70 КС за што поголема заштита на околината и 0.9 TA 85 кај Panda Cross. Избери го моторот кој ти одговара и уживај во твоето време со твојата Нова Panda. 

  Hybrid

  1.0 GSE 70 КС

  БЕНЗИН

  1.0 GSE 70 E6.4

  Hybrid

  1.0 GSE 70 КС

  51(70)@6000​​

  Максимална моќност CE – kW​ (КС) @вртежи/минута 

  92 

  Максимален вртежен момент CE – Nm (kgm) @вртежи/минута 

  164 

  Максимална брзина (km/h)

  13,9 

  Забрзување 0-100​​ Km/h (s)

  4,0

  Потрошувачка WLTP ​(l/100 km)​ во комбиниран циклус

  89

  CO2 емисија во комбиниран циклус (WLTP) (g/km)

  МОТОР ЕКОЛОШКО НИВО

  EURO 6.4

  НА РАСПОЛАГАЊЕ СО

  6-БРЗИНСКИ МЕНУВАЧ

  БЕНЗИН

  1.0 GSE 70 E6.4

  63/85

  Максимална моќност CE – kW​ (КС) @вртежи/минута ​

  145@ 1900

  Максимален вртежен момент CE – Nm @вртежи/минута 

  167

  Максимална брзина (km/h)

  12,5

  Забрзување 0-100​​ Km/h (s)

  4,9

  Потрошувачка (CE1999/100) ​(l/100 km)​ во комбиниран циклус

  116

  CO2 емисија во комбиниран циклус (CE1999/100) (g/km)

  МОТОР ЕКОЛОШКО НИВО

  EURO 6.4

  НА РАСПОЛАГАЊЕ СО

  6-БРЗИНСКИ МЕНУВАЧ