Panda_DesignandComfort – Fiat Makedonija

 Fiat Makedonija

ДИЗАЈН ИСКРЕНО УДОБЕН И СУШТИНСКИ СТИЛИЗИРАН

Не е возможно да се имитира Panda, затоа што таа отсекогаш била автомобил кој  и дозволува на материјата да го диктира дизајнот.   Токму тоа е она што ја прави уникатна: надворешноста го рефлектира духот на возилото.

940x380_copri_mozzo_nuovapanda
ФОРМАТА НА

ФОРМАТА НА "SQUIRCLE"

Цврстината на квадратот и мекоста на кругот, комбинирани во една целина наречена “squircle“, интегрирана во Panda возилото. Привлечна, забавна форма и дизајн кој го комбинира стилот, функционалноста, ефикасноста и заштитата.

Panda штоф

Panda штоф

Мали детали го креираат стилот на Panda – како името “Panda” кое е втиснато на контролната табла и на панелите на вратите. Panda нуди голем избор на бои и штофови во внатрешноста, овозможувајќи да си креирате Panda по ваш избор.

КОНТРОЛНА ТАБЛА СО РАМКА ВО БОЈА

КОНТРОЛНА ТАБЛА СО РАМКА ВО...

Контролна табла вклопена во рамка во боја – всушност е осмислена како практична повеќефункционална школка чија внатрешност е широка и пространа како “џеб” за предмети во кој може да се сместат сите неопходни предмети, како и стандардната касета за предмети во долниот дел од таблата.

ДЕТАЛИ

ДЕТАЛИ

Името “Panda” суптилно е позиционирано и на задните светла

PANDA ГЛЕДА НАДАЛЕКУ

PANDA ГЛЕДА НАДАЛЕКУ

Вашиот поглед ќе биде насочен од предница која Ви се насмевнува, па сè до задниот дел со неговите подигнати светлечки кластери, пропратени со странични панели со заоблен трет прозорец, кој создава впечаток на необјаснувачки застаклена површина, со цел да се подигне видливоста и безбедноста.

ОПУШТЕТЕ СЕ, PANDA Е ТУКА СО ВАС

ОПУШТЕТЕ СЕ, PANDA Е ТУКА...

Протегнете се удобно и активирајте го клучот. Оставете Panda да се погрижи за сето останато:
Голем просторен дел за складирање
Држач за моливи/ситни пари
Држач за марамчиња

ПРОСТОР И ПОВЕЌЕ ПРОСТОР

ПРОСТОР И ПОВЕЌЕ ПРОСТОР

Автомобилот Panda е пространо возило и може да биде уште попространо. Милиони спомени, Вашите торби за купување, Вашите планови, Вашите деца, Вашите соништа, Вашата спортска опрема, Вашите пријатели. Вие само прашајте, Panda ќе Ви даде одговор како.

ВАШАТА PANDA СОФА ЗА ОДМАРАЊЕ

ВАШАТА PANDA СОФА ЗА ОДМАРАЊЕ

Превиткајте го предното седиште, протегнете ги нозете и опуштете се. Внатрешниот простор во Panda дава опции за неверојатен број на преуредувања, со цел да Ви овозможи удобност, а воедно и со себе да земете се што Ви е потребно.

60/40 одделени задни седишта
Патничко седиште што може да се превиткува во форма на маса
Високо-централна табла поставена помеѓу преградите.