Panda Easy
DAB РАДИО (Опционал)
Целата висока дефиниција на дигиталното аудио за вашата музика и плејлисти, на сите ваши патувања.

Panda Easy
ЦРНА ТАБЛА
Суштинскиот стил доминира во ентериерите.

Panda Easy
НОВИ СЕДИШТА
Сивата боја има повеќе стилска нијанса на новите седишта во две бои.

Panda Easy
КЛИМА УРЕД
Практичен мануелен клима уред усогласен со изгледот на Panda благодарение на обликот на рачките.

Panda City
ИЗБЕРИ КАКО ЌЕ СЕ ПОВРЗЕШ
5” радио, во стандардна опрема на Panda City.

Panda City
УРБАН СТИЛ ОДНАТРЕ
Таблата во боја на титаниум дава урбан шмек во внатрешноста.

Panda City
СИВИ, ВО МОДА
Седишта со нов тапацир, со блескав отсјај, кои ја комбинираат елеганцијата на сивата боја со хроматската динамика на пругастата текстура на ткаенината.

Panda Cross
ТВОЈОТ СВЕТ, ТВОЕ ВОЗЕЊЕ
Ново радио Uconnect со екран на допир од 7“ со Apple CarPlayTM и Android Auto TM . Доволен е еден допир и веднаш си поврзан со твојот свет.

Panda Cross
ОКОЛИНАТА ПОСТОЈАНО ПРЕД ТВОИТЕ ОЧИ
Природата секогаш дава втора можност. Таблата во дрво е изведена од рециклирано дрво, што претставува ексклузивно решение кое ги обединува дизајнот и одржливоста.

Panda Cross
ЗЕЛЕНАТА Е НОВА ЦРНА БОЈА
Новите панели на вратите се изведени од екслузивни материјали. Избор на стил.

Panda Cross
ВРАЌАЊЕ НА РЕЦИКЛИРАНИТЕ ШТОФОВИ
Уште еден чекор напред по патот на одржливоста. Нои двобојни седишта од рециклирани материјали, со логото Cross, печатен штоф во форма на ленти со детали како што се шевови во окер боја.

Panda Cross
ТОЧНА ПОЛОЖБА
Седиштето кое се регулира во висина ти помага да ја најдеш твојата идеална позиција за возење.
Вози насекаде со правилна видливост и во максимален комфор.

Ви треба информација? Разговарајте со нас