Panda Easy
СИГУРНА ЗАБАВА
Браниците во боја на каросеријата соединуваат стил и заштита, искажуваат сигурност и леснотија. И го истакнуваат силниот и позитивен дух.

Panda Easy
СВЕТЛА И ЛИНИИ НА ЕДНА ЛЕГЕНДА
Оптичките групи на повишена позиција и трето прозорче со засенчени агли. Прозорче со нова изненадувачка форма, за да
се види сѐ.

Panda Easy
ОБЕЛЕЖЈЕТО НА PANDA
Squircle, новата форма, помеѓу круг (circle) и квадрат (square) е уникатно обележје на Панда, посебен потпис на внатрешноста и надворешноста.

Panda Easy
ТРКАЛА ОД 14”
Стандард потпишан од Panda, ознака по која се разликува.

Panda City
НАДВОРЕШНИ РЕТРОВИЗОРИ ВО БОЈА НА КАРОСЕРИЈАТА
Покажи ја својата страна во боја преку надворешните ретровизори во боја на каросеријата и биди подготвен да бидеш забележан.

Panda City
СИТЕ ПОГЛЕДИ СЕ СВРТЕНИ КОН НЕА
Редизајнираните браници привлекуваат погледот кон себе и го прават изгледот единствен и смел.

Panda City
СТИЛОТ НА ТВОЈОТ ЖИВОТ
15” еднобојни тркала.

Panda City
ОБЕЛЕЖИ ГИ УЛИЦИТЕ
Страничните калници и лаковите на поткрилата ѝ даваат смел и лежерен изглед.

Panda City
СТИЛСКИ И ЗАШТИТНИЧКИ
Страничните штитници го штитат и го прават класа автомобил.

Panda City
НЕБОТО Е ГРАНИЦА
Опремена со надолжни шипки на корвот за секој екстра багаж којшто сакаш да го понесеш со себе. Сиот простор што ти требаше, сега го имаш на твојата нова Panda.

Panda Cross
ОТКРИЈ НОВА ПРИРОДА
Новата Panda Cross е иновативниот израз на еден кросовер. Решителен и софистициран кој не поминува незабележано, со најмногу технолошки содржини. Оние кои ја сакаат Panda и никогаш не подлегнуваат на компромиси.

Panda Cross
15“ ТРКАЛА STYLE
Црните тркала од 15″ ја истакнуваат душата на Cross.

Panda Cross
ИЗГЛЕД НА КРОСОВЕР
Штитници под браниците во сребрена и прстен за влечење во црвена боја. Хромирани детали кои го покажуваат вистинскиот став на еден кросовер, за севкупен уште повпечатлив.

Panda Cross
НИКОГАШ ДОСТА ОД АВАНТУРИ
Откриј нови патишта и понеси со себе се што сакаш. Колку повеќе нови насоки, толку повеќе прилики.

Panda Cross
ПОГЛЕД НАНАЗАД ПРИ ПАРКИРАЊЕ
Уште поголема слобода на движење. Задни сензори за паркирање, во сериска опрема кај Panda Cross, ги откриваат препреките зад возилото и со звучен сигнал предупредуваат за нивното присуство.

Panda Cross
АВАНТУРИ ВО ЛИНИЈА СО БОИТЕ
Држачите на ретровизорите совршено се вклопуваат во бојата на каросеријата, за комплетен изглед на кросовер.

Ви треба информација? Разговарајте со нас