Гама Panda

Tи овозможува во целост да ги доживееш емоциите на градот.

ТЕ ОСВОЈУВА НА ПРВ ПОГЛЕД

Panda ја разбива монотонијата на секојдневното возење и буди љубов на прв поглед. Благодарение на новиот изглед и нејзината сјајната персоналност.

Откриј повеќе

СЕКОЕ ПАТУВАЊЕ ЌЕ ТИ СТАНЕ ОМИЛЕНО

Сè она што е потребно за секојдневно возење: функционалност, удобност и просторност.

Откриј повеќе

ТЕХНОЛОГИЈА КОЈА ПРАВИ ДОБРО РАСПОЛОЖЕНИЕ

Panda отсекогаш била популарен автомобил со својот динамичен карактер и паметните решенија кои обезбедуваат удобност во сите ситуации.

Откриј повеќе

КАКО ДА ВОЗИШ ПО ОБЛАЦИ

Каде и да одиш ќе ја почувствуваш истата возбуда на забавно возење. Изрази ја твојата љубов кон активностите на отворено или освој го градот со опциите за мотор достапни за Panda.

Откриј повеќе

Фотографиите и податоците не се обврзувачки. Поради технички или комерцијални потреби, го задржуваме правото на измена во било кој момент без претходна најава. За конкретна понуда и детален опис на стандардна и на дополнителна опрема и на техничките карактеристики, ве молиме контактирајте го најблискиот овластен салон на Fiat.

Ви треба информација? Разговарајте со нас