ТЕШКИ ПАТИШТА, ЗАГАРАНТИРАН КОМФОР

Со новата Panda 4×4, можете да патувате удобно, без разлика каде ќе Ве однесе патот.

КАЧУВАЈТЕ СÈ ON BOARD

Новата Panda 4×4 е единствениот градски автомобил кој Ви нуди возење на четири тркала. Вистински сестран автомобил за сите типови на патишта, подготвен да се справи со најтврдокорните планински патеки, а воедно и да се протурнува и ита низ градскиот урбан хаос со еднаков успех. Која е тајната?  Погон на сите четири тркала ” на барање” кој користи двa диференцијали, надополнет со електронски контролиранa спојка која ја дистрибуира влечната сила на двете осовини рамномерно и пропорционално.   Новата Panda 4×4 гарантира уникатна off-road способност, и благодарејќи на функциите овозможени прекусистемот за  електронско заклучување на  диференцијалот ,успева да се справува едноставно  и со најтешките терени. Само Вашето чувство и дефиниција за авантура е лимит.

ПОВРЗЕТЕ СÈ

Кога патешествието станува потешко, новата Panda 4×4 е тука да му овозможи леснотија на дижењето. На подлоги тешки за дофат или во екстремни ситуации,  ELD системот може да биде активиран од самата удобна позиција на возачкото седиште.

ВРВНА БЕЗБЕДНОСТ

Без разлика што носи патот пред Вас, можете да бидете убедени дека Panda 4×4 нуди врвни безбедносни стандарди. Електронската програма за стабилиност ESP Ви овозможува да патувате во мир и беспрекорна стабилност, без разлика на условите. Во исто време, на располагање Ви е ABS систем кој ги носи перформансите на сосема повисоко нивоа, осигурувајќи ја Вашата целосна контрола над возилото, дури и во случаи на нагло кочење.

Ви треба информација? Разговарајте со нас