Panda 4x4_Design&comfort – Fiat Makedonija

 Fiat Makedonija

АВАНТУРАТА ПОЧНУВА ОТТУКА

Без разлика каде и да се упатувате, без разлика на рутата, Panda 4x4 е секогаш подготвенa да го прифати предизвикот. Тешко проодни патишта и улици надвор од асфалтот не претставуваат никакво оправдување; ова е автомобил со талент да ја претвори секоја најмала пречка во можност за супер забава.

940x380_4x4_look_panda4x4
ГРАДСКИ ЛИК, СО OFF-ROAD КАПАЦИТЕТ

ГРАДСКИ ЛИК, СО OFF-ROAD КАПАЦИТЕТ

Новата Panda 4×4 подразбира целосна подвижност во град, како и  off-road можности кога ќе сакате да избегнете од градскиот метеж.

ПОДГОТВЕНИ

ПОДГОТВЕНИ

Дизајнирани браници со сатенско-алуминиумскa заштитна плоча, искомбинирајте ги со странични украси, вклучувајќи го и изгравираното 4×4 лого. 15″ алуминиумски тркала во smokey изглед, гуми за кал и снег, како и решетки  вдолж кровот.

940x367_panda4x4_interni_big
ПРЕГРНЕТЕ ЈА ПРИРОДАТА

ПРЕГРНЕТЕ ЈА ПРИРОДАТА

Еко кожата и ткаенините во внатрешноста ја истакнуваат нејзината eco страна, додека карактеристиките во делот на контролната табла надополнети со делови за складирање.

КОМФОР

КОМФОР

Со избор на бензински или дизел мотори, дополнително зајакнати со погон на сите тркала со електронско заклучување на диференцијалот EDL и  ESP во серија, уживајте во целосниот on-board комфор.