Skip to content Skip to navigation

Le promozioni Fiat per te

1

500 hybrid ОД 14.990 €

Сега е толку едноставно да избереш нов Fiat 500.

На располагање се голем број на возила со
промотивен попуст кај сите верзии од 1000 до 1400 Евра.

scopri la promo