ПРЕМИУМ ИЗГЛЕД И ЧУВСТВО

Волан обложен со кожа и со сиви опшивки и хромирани профили.

ГЛАСНО, ЈАСНО И ЧИСТО

Уживај во твојата музика и навигација, со стил, co Радио Таблет од 7” екран на допир co Apple CarPlay / Android Auto.

УДОБНИ, НО ВО ДВИЖЕЊЕ

Изгледот на Urban се сретнува со карактерот на Cross: два идентитета кои го искажуваат на најдобар начин новиот стил на седиштата.

Ви треба информација? Разговарајте со нас