Skip to content Skip to navigation

    БЕЗБЕДНОСНИ СИСТЕМИ ЗА УШТЕ ПОГОЛЕМО УЖИВАЊЕ ВО ВОЗЕЊЕТО

    Новите Fiat Tipo Hatchback и Station Wagon поседуваат системи за асистенција при возење ADAS кои помагаат возењето да биде безбедно и исполнето со уживање во секој момент.