НОВО ХРОМИРАНО ЛОГО FIAT

Новото лого, напишано со големи печатни букви е поставено на средината на предната маска.

LED ДНЕВНИ И ЗАДНИ СВЕТЛА

LED Технологија нa 360°: поголема осветленост, помала потрошувачка.

СТИЛ КОЈ КОМАНДУВА, НАСЕКАДЕ.

Задниот дел од ретровизорите, кваките на вратите, рамките и поткрила се издвојуваат со црни детали.

ВРВ НА КАПАЦИТЕТ

Надолжните шипки за товар се ослмислени за да ја понесат целата твоја желба за авантура.

НОВИ БРАНИЦИ

Целата снага со нов стил.

НОВИ ТРКАЛА ОД 16”

Изглед за силен карактер: 3 различни стилови за избор на тркала на твоето ново Tipo Hatchback.

НОВИ БОИ

Градскиот изглед доаѓа во повеќе различни бои: избери ја твојата.

Ви треба информација? Разговарајте со нас