Ново Tipo Hatchback

Прв чекор кон новите дестинации.


Животот се состои од избор: направи го твојот и избери го стилот кој најмногу ќе одговара на твоите желби за твоето ново Tipo Hatchback.

Tipo Hatchback Tipo

Нова предна маска и ново FIAT лого∙15” челични тркала∙радио со USB∙ Maнуелен клима уред∙Детали во црна боја∙Нови бои

Tipo CITY LIFE Hatchback

∙Новото лого, напишано со големи печатни букви FIAT е поставено на средината на предната маска∙Дневни LED светла∙Детали во црна боја∙16″ челични тркала∙ Нови браници∙Нови бои∙Сјајна и задебелена предна црна маска∙Волан обложен со кожа и копче со црни опшивки и хромирана рамка∙Радио таблет од 7” екран на допир co Apple CarPlay / Android Auto∙Хромирани детали

Ви треба информација? Разговарајте со нас