Логиката на Tipo

Повеќе сериска опрема. Повеќе простор за тебе и твоето семејство. Повеќе комфор на врвот во категоријата, задржувајќи многу, многу ниска цена. Сето ова е она што ние го нарекуваме Логиката на Tipo.

Аеродинамика

Проектиран за да биде ефикесен

Најдобар CX (коефициент на аеродинамичност) во категоријата за да обезбеди намалена потрошувачка..

Толку простор за твојот живот

Толку простор за тебе, за твоите патници и за багажот. Вистинска лимузина за секоја потреба со неговите 520 литри простор за багаж

Дизајн

Единствени детали

Личен стил, современ и конкретен.

Ви треба информација? Разговарајте со нас