500-Accessories – Fiat Makedonija
 Fiat Makedonija

ПРЕКРАСЕН, ИСТО КАКО И НЕГОВИТЕ ДОДАТОЦИ.

Можностите за прсонализирање на новиот 500 се навистина бесконечни. Сè што треба да направите е да ја вклучите Вашата имагинација.

КЛУЧЕВИ, СТИКЕРИ, БЕЏОВИ И ОБВИВКИ ЗА КЛУЧЕВИ

КЛУЧЕВИ, СТИКЕРИ, БЕЏОВИ И ОБВИВКИ...

Помодерни, поцврсти и подефинирани. Новиот 500 модел ќе Ви го овозможи тоа на начин како што Вие го посакувате тоа.

СЛОБОДНО ВРЕМЕ

СЛОБОДНО ВРЕМЕ

Подгответе се да Ве однесе насекаде каде што Вие ќе посакате.

СТИЛ

СТИЛ

И тогаш кога сте помислиле дека приказната не може да биде помодерна и стилизирана, новиот 500 Ви нуди сосема нови погледи и критериуми за тоа.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ

ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Во новиот 500 има простор за се што ќе посакате да земете со Вас.