Skip to content Skip to navigation

  ПАКЕТИ

  Разгледај и одбери кој пакет најмногу одговара на твоите потреби! Секој од нив е создаден за да го направи твојот Fiat 500 и 500C hybrid уште поуникатен! 

  ПАКЕТ  STYLE

  Ако сакаш стил, овој пакет е совршен за твојот нов 500. Разгледај и откриј како да го комплетираш неговиот изглед.

  • Тркала од лесна легура од 15’’
  • Автоматски долги светла
  • Електрохроматски внатрешен ретровизор
  • Патосници
  • Хромирана рамка на стаклата
  • Хромирани странични рамки
  • Хромиран праг на вратите
  • Затемнети стакла

  ПАКЕТ  TECH

  Ако ти е важна технологијата, разгледај го овој пакет. Најнапреднат технологија вградена во еден единствен електричен автомобил.   

  • 7” дигитален екран на допир 
  • NAV 
  • Auto A/C 
  • 6 звучници  

  ПАКЕТ COMFORT

  Доколку бараш комфор, ова е пакет за тебе. Ставивме сè заедно, со единствен дизајн, за да уживаш во твоето патување, колку што е можно поудобно. 

  • Задно седиште поделено 50/50 
  • Надворешни ретровизори со грејач
  • Задни сензори за паркирање
  • Светла за магла
  • Сензор за дожд & светлина