Дизајн

Во новото Tipo Mirror дизајнот и стилот се иновативни. Внатрешноста го има целиот простор за вас и за сè што посакувате.

Кожен управувач

16″ црни алуминиумски тркала со дијамантски сјај

Хромирани елементи на рачките на вратите, предната решетка, прозорците и ретровизорите.

LED светла

Заштитен Tipo Mirror знак поставен на самата врата.

Метализирана Blue Venezia боја

Ви треба информација? Разговарајте со нас