ВНАТРЕШНОСТ

Внимавај: стил насекаде.

ОД ПРЕКРАСНИОТ МОРСКИ КОНЕЦ

Вистинска револуција во борбата против загадувањето на океаните и морињата со отпадна пластика. Благодарение на партнерството на Fiat и SEAQUAL INITIATIVE, предните седишта на 500 Mild Hybrid се направени од конец SEAQUAL® YARN, со висок квалитет 100% рециклиран од отпадната пластика собрана од морињата и океаните, кој може да се следи и има сертификат.

ВНАТРЕШНА УБАВИНА

Исто како и однадвор, така и однатре, секој детаљ на новите 500 и 500C Mild Hybrid е израз на нивната хибридна душа, исто како и ексклузивната боја на каросеријата, зелена мат роса.

САМО НАЈДОБРОТО

Хромирани, засенчени детали се симбол на елеганција и класа. Уживај додека ги гледаш и кога ги допираш, како на воланот така и на кутијата на менувачот.

Ви треба информација? Разговарајте со нас