БИДИ ГЛАВЕН

Со интуитивниот екран на допир на новиот 500 и 500C Mild Hybrid, потребно е само да погледнеш за да имаш контрола над сè, почнувајќи од нивото на батеријата на хибридниот мотор.

APPLE CARPLAY

Благодарение на Apple CarPlay support, можеш едноставно да го поврзеш твојот iPhone со Uconnect™ со екран од 7” HD за да добиеш насоки, пораки или пак да слушаш музика од Apple Music, а притоа да останеш сконцентриран на патот. Можеш да го контролираш CarPlay системот со гласовните комади Siri voice control или пак преку екранот на допир.

ANDROID AUTO™

Новите 500 и 500C Mild Hybrid се компатибилни со Android Auto™.  Поврзи го својот паметен телефон и одбери мапи, музика и сето тоа без да ја ризикуваш безбедноста. Благодарение на интерфејсот user-friendly, твоите апликации ќе се појават на Uconnect™ екранот од 7” HD, организиран во страници лесни за читање. Можеш да слушаш музика Apple Music со Android Auto™ без прекин и тоа 50 милиони песни без додатоци за една бескрајна плеј листа.

Ви треба информација? Разговарајте со нас