Fiat 500 1.0 N3

HYBRID LOUNGE/STAR/ROCKSTAR/CABRIO/LAUNCH EDITION
Е6 D Temp;
Максимална брзина 167km/h;
Комбинирана потрошувачка на гориво <3,9;
Емисија C02 <90 g/km

Ви треба информација? Разговарајте со нас