FIAT TIPO

FIAT TIPO

Tipo од 10.890 €

Повеќе сериска опрема. Повеќе простор за тебе и твоето семејство. VDC+Hill Holder (MSR + ASR + Brake Assistant), систем за контрoла на притисок во пневматици, електрична регулација на предни прозори, мануелен клима-уред, далечинска команда отворање затворање, серво управувач, радио MP3 player со USB и AUX VP1

Промотивен попуст во висина од 2.010 € за сите нивоа на опременост.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТО

*Понудата се однесува на верзијата Fiat Tipo 1.4 95 KS MT TIPO со цена за 673.002 денари, со вклучен попуст од 2010 евра, комбинирана потрошувачка 5.7  l/100 km, емисија на CO2 133  g/km. Фотографиите се од информативен карактер. За повеќе информации во врска со промоцијата побарајте понуда во најблиското продажно место на Fiat или на fiat.mk.