Промоции

 • Tipo Sedan за 10.990...

  Tipo Sedan за 10.990 € Не одложувај и искористи ја специјалната понуда само за возилата на лагер. Мануелен клима-уред∙Ретровизори во боја на каросерија∙Пакет комфор ( 13…...

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

 • 500 за 10.490 €*

  Забавен, смел, темпераментен и cool. 500 е повеќе од само автомобил. Тоа е симбол на стил, елеганцијa и дизајн. Влези во градскиот автомобил кој го маѓепса целиот свет, бл…...

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

 • 500L WAGON со попуст...

  500L WAGON со попуст до 3000 € Потребен ти е многу простор за целото твое семејство? Нема проблем! Во 500L WAGON има место за сите. Искористи ја понудата. Испорака веднаш! В…...

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

 • 500 MILD HYBRID

  Иконата на градските автомобили станува зелена! 500 ја внесува хибридната технологија во светот на стилот. Намалување на емисиите и до 20%, благодарение на новиот хиб…...

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

 • 500L за 12.490 €*

  Легендарен дизајн на 500, просторност на моноволуменец и карактер на crossover - 500L е идеалниот автомобил за твоето семејство. Каков и да е семејниот стил, со новата сериј…...

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

 • 500X за 16.890 €*

  SUV со Xtra стил, нови мотори, најнова технологија и богата опрема во серија. Иднината која ја сакаме е зелена и одржлива. Затоа 500X го опремивме со нови GSE бензински мото…...

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

 • TIPO STREET

  Ново TIPO STREET за 11.990 евра 16” црни алуминиумски тркала, LED дневни светла, ексклузивен “Street” знак, затемнети задни стакла, преден наслон за рака, EURO 6D мотори, предни св…...

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

 • FIAT PANDA

  FIAT PANDA за 8.990 €*  Mануелен клима уред; ABS+EBD+ESP, воздушни перничиња за возач и совозач и воздушни завеси, далечинска команда за отворање/затворање, висинско прилагодув…...

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

 • TIPO MIRROR HATCHBACK

  Веќе од 12.900 евра Со специјалната серија MIRROR добијте повеќе технологија, повеќе стил и повеќе сериска опрема: Uconnect ™ 7” touchscreen HD LIVE multimedia • 16” црни алуминиумс…...

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

 • TIPO MIRROR SEDAN

  Веќе од 12.900 евра Со специјалната серија MIRROR добијте повеќе технологија, повеќе стил и повеќе сериска опрема: Uconnect ™ 7” touchscreen HD LIVE multimedia • 16” црни алуминиумски…...

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

 • Зимска сервисна понуда до 31.01.2021 година Промотивна зимска сервисна понуда само во сервисите на Аутомобиле СК. Со секој редовен сервис на вашиот Fiat автомобил, беспл…...

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ