Новиот Fiat 500 и 500L во Skopje City Mall!

Новиот Fiat 500 и 500L во Skopje City Mall!

Новиот Fiat 500 пристигна во Skopje City Mall. Посмел, поубав, попозитивен, покомуникативен, уште повеќе 500. Жешко црвени задни светла со додатоци од хром во нијансите на каросеријата. Еден од многуте неверојатни модни детали кои го прават новиот Fiat 500 уште посјаен од претходно. Проверете како изгледа новиот 500 одблиску. Знаеме дека сакате да го запознаете! 🙂 Новиот Fiat 500 сега веќе од 10.500 €.

Да се порасне е COOL. Fiat 500 порасна, така е создаден Fiat 500L.

Fiat 500L нуди екстра простор за забава на вашето семејство: удобно може да смести 5 патници со висина од 2 метри со нивните 5 патни торби без воопшто да се намали внатрешниот простор. Просторност како во моноволуменско возило, изглед како мал SUV и компактност на градски автомобил!

Fiat 500L го има за 333 вкусови. Дојде часот за избор на нијанси и бои: co 500L може да „излудите“ поради најшироката гама на бои во неговиот сегмент.

Одберете Fiat 500L веќе за 10,990 Евра.

Побрзајте во Skopje City Mall! Ве очекуваме до 14-ти септември!

ПОБАРАЈ ПОНУДА

20160905_152402

20160905_152410

20160905_152425

20160905_152438

20160905_152447

20160905_152455

20160905_152518

20160905_152538

20160905_152326

Ви треба информација? Разговарајте со нас