Fiat Tipo во Неготино и Кавадарци – Fiat Makedonija

Вести

Fiat Tipo во Неготино и Кавадарци

18 April 2016

slika-za-web-za-Kavadarci-tipo

Караванот на Fiat Tipo низ Македонија со посебни презентации и можност за пробно возење продолжува и оваа недела во Кавадарци и Неготино.

Fiat Македонија и Автоцентар Елград ги покануваат уште од денес сите заинтересирани да го тестираат новиот седан во салонот на ул. Железничка бр.24 во Неготино. Веќе во сабота, 23ти април, од 11 до 15 часот Tipo ќе има своја промоција во Кавадарци на Градскиот плоштад.

image-20bda012b1fd82977c1a1f7752461e7d7361fd044743b4eb495b4d811faa652d-V image-26196e0dd8b86bdcfeccd1a06c4847582863a921ce765589fcdb3fbb3f4288ca-V image-635317f8c12b35bcf9f22d827ce0b833ada0d8ab3120c8192eb2be7ba470989c-V image-b020509d393bf9e646aea8a2952f66bb7e447a0c34ad02ff9a607ef232b6166e-V

Најново од Fiat