FIAT TIPO ПРОБНО ВОЗЕЊЕ ВО СТРУМИЦА – Fiat Makedonija

Вести

FIAT TIPO ПРОБНО ВОЗЕЊЕ ВО СТРУМИЦА

09 May 2016

slika-za-web-za-Strumica

Караванот на Fiat Tipo низ Македонија со посебни презентации и можност за пробно возење продолжува и оваа недела Струмица.

Аутомобиле СК ги поканува уште од денес сите заинтересирани да го тестираат новиот седан во салонот на бул. Гоце Делчев бр.62 во Струмица. Во сабота, 14ти мај, од 10 до 16 часот Tipo ќе има своја промоција на градскиот плоштад Гоце Делчев.

Информации и закажувања:

Аутомобиле СК – салон Струмица
бул. Гоце Делчев бр.62

Тел: 034/323-030
e-mail: strumica@autosk.com.mk

 

ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

ЛОКАТОР НА ДИЛЕРИ

ПОВЕЌЕ ЗА МОДЕЛОТ

Најново од Fiat