Fiat Macedonia ве поканува на презентација и пробно возење на новото Fiat Tipo.

Fiat Macedonia ве поканува на презентација и пробно возење на новото Fiat Tipo.

Запознајте го новото Fiat Tipo одблиску во Skopje City Mall, секој ден од 4-ти март до 3-ти април.

Можност за лично искуство преку тест возење на новото TIPO секој петок, сабота и недела.

Ве очекуваме во Skopje City Mall во работни денови од 16 до 20 часот и викенд од 12 до 16 часот!

Ви треба информација? Разговарајте со нас