500X CULT
ПОТПИС CULT

Ентериерот на 500X Cult, се одликува со софистициран стил, благодарение на сините седишта со монограм Fiat.

500X CULT
ГРАДСКО ДВИЖЕЊЕ

Уживај низ градот и во мекоста на управувачот изработен во црна боја soft touch co интегрирани аудио команди.

500X CULT
МАНУЕЛЕН КЛИМА-УРЕД

Ладно или топло, не е важно: ти си тој што ја контролира идеалната клима во твојот кросовер, co еден допир.

500X CULT
ДИГИТАЛНА ИНСТРУМЕНТ ТАБЛА НА ДОПИР ОД 3,5”

Се она што се случува во твоето SUV возило ти е пред очите, совршено видливо.

500X CULT
РАДИО DAB UCONNECT

Поврзи се со твојот 500X, до крај.

500X CULT

4 звучника за неодолив аудио квалитет.

500X CONNECT
НОВИ СЕДИШТА «FLASHY»

Инсерти во техно-кожа во контраст со црниот штоф: изглед кој е подготвен да сјае за тебе.

500X CONNECT
ЧУВСТВО НА КОНТРОЛА

Уживај во премниум текстурите на техно-кожата на управувачот на 500X.

500X CONNECT
ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА ВИСИНАТА НА ВОЗАЧКОТО СЕДИШТЕ

Да бидеш свој додека возиш е основна работа при доживувањето на 500X: ете зошто седиштето на возачот се регулира во висина со што ти овозможува да уживаш при секое возење.

500X CONNECT
ПРЕДЕН ПОТПИРАЧ ЗА РАКА

Допир на комфор за возачот и совозачот: предниот потпирач за рака гарантира максимална разноврсност на употреба.

500X CONNECT
ПОВРЗИ ГО ТВОЈОТ УРЕД

Совршена можност за поврзување за време на возењето, гарантирана со екранот на допир од 7” компатибилен со Apple CarPlay™ и интегриран со Android Auto™.

Ви треба информација? Разговарајте со нас