Нова гама 500X

СЕКОГАШ ПОДГОТВЕН ЗА НОВИ ДОСТИГНУВАЊА

500X CULT

Биди забележан, каде и да се движиш. Со новата ексклузивна боја 500Х Cult е подготвен да биде забележан.
Мануелен клима уред∙Електрично регулирани и греени ретровизори∙Електричен серво управувач∙Темпомат∙ 5″ радио со екран на допир + Bluetooth∙Челични тркала со капаци 16″

500X CONNECT

Посебен ентериер, табла во мат сребрена боја и повеќе технологија за твоето секојдневно возење: 500Х Connect е тука и на секое место кое ќе сакаш да го откриеш.
Мануелен клима уред∙Автоматска активација/декативација на светла,наутро и навечер∙Затемнети стакла на задни врати и на 5-та врата∙Предни светла за магла со корнеринг функција∙Греење на предно стакло∙Управувач обложен со кожа- Technoleather∙Сензор за дожд∙7″ радио со екран на допир∙Тркала од лесна легура 17″

Ви треба информација? Разговарајте со нас