Сè во поинакво светло

Види го градот како никогаш до сега со иновативните Full LED предни светла кои даваат 20% дополнителна осветленост.
И не само тоа, штедат повеќе од 66% енергија од вообичаените халогени предни светла и траат многу подолго.

Задебелени и смели

Вози низ градот и покажи се со редизајнираните браници, Новиот 500X Urban има уште повеќе персоналност, со робусниот изглед кој обезбедува многу повеќе присуство на патот.

Задна камера

Дури и најсложеното паркирање го прави возможно. Со задната камера, гледањето назад е лесно како и она напред.

Предни и задни сензори за паркирање

Со предните и задни сензори за паркирање, 500X Urban ви помага и при најтешките маневри, предупредувајќи ве со звучен сигнал кој зачестува како што се приближувате до препреката.

Забава

Безжичен стил на живеење. Ваша музика, ваши пријатели, ваши апликации:
Не го оставајте никогаш вашиот свет кога ќе се најдете зад управувачот со помош на Uconnect 7″ HD LIVE екран на допир и CarPlay и Android Auto™ во стандардна опрема на целата гама, на Новиот 500X кој ве држи во контакт со сè што сакате.

Ви треба информација? Разговарајте со нас