500X Urban

SUV создаден за уживање во градскиот животЦЕНОВНИК
500X City Cross / Cross

500X Urban
Поседувајте го градот, SUV создаден за уживање во градскиот живот.

Иднината добива облик

keypillar_04

Нови Full LED предни светла, дневни светла DRL и LED задни стоп светла. Редизајнирани предни и задни браници за да се подобри стилот и присутноста на пат. Освежен ентериер за врвна елеганција и ексклузивен комфор. Ова е формата на Новиот 500X – решителен, стилски и уникатен како никогаш до сега.

Интелигенцијата презема одговорност

keypillar_02

Светот напредува, возењето исто така. Новиот 500X ви ги носи најиновативните придобивки за активна безбедност. Lane Assist (Сигнал за преминување на белата линија) и најновиот Traffic Sign Recognition (Препознавање на сообраќајните знаци) и Speed Advisor (Препорака за брзина) функции кои се во стандардна опрема на сите верзии. Овие функции го препознаваат ограничувањето на брзината и ви дозволуваат да ја поставите вашата брзина со едноставно кликнување на соодветното копче за безгрижно да возите според правилата.

Погледни зад опаковката

keypillar_01

Прекрасен е однадвор и удобен однатре. Да се избере најдобриот профил на 500X не е лесно. Подновена внатрешност со детали во техно кожа на седиштата, соодветна боја на каросеријата, командната табла и единственото 500 ЛОГО како потпис на уметникот на неговото ремек дело. Сите материјали и сите прилагодувања се направени за да го понудат најдобриот стил.