500X cross look – Fiat Makedonija

500X CROSS LOOK

 Fiat Makedonija

500X CROSS LOOK

02_bagagliaio

НАДВОРЕШНОСТ

ВОЗБУДЛИВ
НЕСЕКОЈДНЕВЕН ДИЗАЈН И                                                                                                                                                                          ПЕРФОРМАНСИ КОИ ОСТАВААТ ВПЕЧАТОК.

ОТКРИЈТЕ ГО arrow
ВНАТРЕШНОСТ

ВНАТРЕШНОСТ

ИСКЛУЧИТЕЛЕН
ДОДЕКА СÈ ВОЗИТЕ ВО НЕГО,
ГО ЧУВСТВУВАТЕ КВАЛИТЕТОТ ПРИ ПРВИОТ ДОПИР.

ТЕХНОЛОГИЈА И БЕЗБЕДНОСТ

ДРУШТВЕН
ИМПЛЕМЕНТИРАНА Е НАЈАКТУЕЛНАТА ТЕХНОЛОГИЈА ВО НАСОКА НА ВАШИОТ КОМФОР.

ТЕХНОЛОГИЈА arrow
ДЕТАЛИ

ДЕТАЛИ

ЕКСТРА

ЕКСКЛУЗИВНИ ДЕТАЛИ И ЛИНИИ ВО ДВИЖЕЊЕ: НАВИСТИНА COOL