Погледни зад опаковката

01_gallery_B

Прекрасен е однадвор и удобен однатре. Да се избере најдобриот профил на 500X не е лесно. Подновена внатрешност со детали во техно кожа на седиштата, соодветна боја на каросеријата, командната табла и единственото 500 ЛОГО како потпис на уметникот на неговото ремек дело. Сите материјали и сите прилагодувања се направени за да го понудат најдобриот стил.

Удобност на секаков терен

02_gallery_B

Нови патишта, единствена цел: Да ги претвори сите ваши патувања во беспрекорно удобни искуства. Откријте го Новиот 500X Cross со уште поергономичен волан со вградени команди.

Вашиот информатор

04_gallery_B

Возењето во нови авантури сега е полесно и попријателско. Ќе ги добиете сите важни информации за патот по кој се движите во реално време директно од инструмент табла со екран на допир од 3.5“ кој лесно се користи.

Мотор

Автомобилот за вљубениците во природата мора да биде еколошки. 500X доаѓа со нова линија на мотори кои се компактни и полетни, но и крајно економични. Линијата на дизел мотори е исто така подновена. SCR технологиите го прават новиот Multijet мотор уште поеколошки. Новиот Cross е на располагање со интегрален погон за вљубениците во авантурите.

Ви треба информација? Разговарајте со нас