Skip to content Skip to navigation

  УШТЕ ПОВЕЌЕ ОДРЖЛИВИ ПЕРФОРМАНСИ 500

  Најиконскиот автомобил од кога и да е станува хибриден градски автомобил: Fiat 500 и 500C ги ги нуди сите предности на хибридната  технологија. Откриј ги!  

  Hybrid

  Hybrid

  51(70)@6000​

  Максимална моќност CE – kW​​ (КС) @rpm ​

  92(9,38) 3500  

  Максимална моќност   CE – Nm (kgm) @rpm 

  167

  Максимална брзина (km/h)

  13,8  

  Забрзување 0-100​​ Km/h (s)

  5,3 / 5,7

  Потрошувачка (l/100 km) min/max

  105-122

  CO2 емисии комбинирано (g/km) (WLTP)